UNA MICA DE MI

Sóc nascut a Barcelona el 18 de maig del 1981 però visc a Sant Just Desvern, de facto, des del 14 d'abril de 2011. Després d'una dècada de convivència desvergonyida amb la meva parella, la R.

Sóc llicenciat en Humanitats per la UAB i tinc un postgrau en Gestió Cultural per la UOC. Des de l'estiu del 2005 anys que treballo al Departament de Cultura de la Generalitat. Des del 2007 com a responsable de Comunicació de la Institució de les Lletres Catalanes, on hem fet, tot l'equip, molta i bona feina.

He estat professor del curs "Eines d'internet per a la difusió del Patrimoni, les Lletres i les Arts", fet a través de Facebook i dirigit a entitats i empreses culturals. També he participat en diferents cursos i jornades sobre política, cultura i comunicació.

Des del 2009 col·laboro amb la secció local d'Esquerra Republicana a Sant Just Desvern assumint les tasques de comunicació i relació amb els mitjans. També he estat portaveu i coordinador de la Comissió d'Afectats de la Illa del Mas Lluí, la promoció de pisos de protecció oficial més complicada de la història local.

Des de les darreres eleccions locals, el 2011, formo part de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Sant Just Desvern, representant les voluntats dels qui van dipositar la seva confiança en Junts per Sant Just, la coalició d'ERC, Rcat i Independents. Amb molt de gust vaig assumir les regidories de Cultura i Patrimoni i de Participació i Xarxes Socials.