Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Quins collons que tenen!!!



Desprès de l’entrenament d’avui el president del club ens ha donat una mala notícia: la Reial Federació Espanyola de Beisbol i Softbol (RFEBS) no vol que durant la propera temporada, a la Divisió d’Honor del beisbol espanyol, s’hi jugui cap partit en camps de sorra. És a dir, tots els terrenys de joc hauran de tenir herba. Com sempre, no sabem si ja es definitiu, si encara s’ha de ratificar a l’assemblea, si els clubs ho recolzen, etc.

A falta de l’oficialització del rumor, ja estem emprenyats. Resulta que l’únic equip que no té herba al seu camp som nosaltres, l’Hèrcules Hospitalet. Un club que obliga als seus jugadors a fer-se socis de l’entitat per obtenir ingressos. A més, els jugadors menors d’edat han de fer socis un dels seus progenitors. Un club que fa pagar els uniformes, les samarretes per entrenar, les gorres, etc. Un club que busca espònsors per poder sufragar els desplaçaments durant la temporada. Un club que comparteix el camp amb els Pioners, el club de futbol americà de l'Hospitalet. Un club que paga als seus jugadors estrangers lo just perquè puguin pagar-se productes de neteja personal i menjar. Un club que no pot jugar partits de nit perquè les torres que va instal·lar l'Ajuntament no fan prou llum.

Si un club que ha de treure els diners de sota les pedres com pretén aquesta Federació que cobrim una hectàrea de terreny amb herba? En teoria haurien de vetllar pel bé d’aquest esport i dels clubs que ens permeten practicar-lo i no pas anar en contra nostra. Si ens obliguen a fer-ho, que ens ajudin amb diners, que comprin ells la gespa artificial. I si cal ja aniré jo a col·locar-la. No farà falta ni que s’embrutin les mans. I si els equips amb més diners i jugadors professionals tampoc volen embrutar-se les botes amb la sorra del nostre camp doncs que no vinguin.

Però vull veure com ho fan per evitar que juguem a la màxima categoria durant el 2007 si som un equip que s’ha guanyat la permanència amb escreix durant la temporada 2006.