Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Consell de la Cultura i de les Arts en marxa

Per fi!!

Fa una setmana es van fer públics els 10 noms que el president Montilla proposarà al Parlament perquè siguin els primers membres del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de Catalunya. Val a dir i remarcar que serem el primer país del sud d'Europa en tenir un organisme com aquest, amb molta tradició als països nòrdics (Anglaterra, Escòcia, País de Gal·les, Holanda i Suècia, per posar uns quants noms)

Ja ho vaig dir fa temps. M'agrada que el nostre món cultural vagi endavant i miri el futur amb optimisme, que és com ens hem de prendre aquest pas. Ha trigat en arribar, però ja és aquí. No servirà de res mirar enrere, comentar que es podia haver fet millor i d'una altra manera. Els mitjans van ser unànimes en donar el seu vist-i-plau a la llista. És un bon començament.

Ha costat molt arribar fins aquí. No ho espatllem, recolzem-ho i d'aquí un temps, amb criteris i arguments suficients, formulem millores. Encara falta dotar el Consell de contingut específic i eines per desenvolupar-lo. Tinguem paciència.