Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Encara queda un bri d'esperança

Aquestes últimes setmanes el món polític ha estat massa ocupat. Entre el posicionament del Govern en el "cas Millet"; la renúncia, no sense fotre cullerada, de Montserrat Nebrera; el "cas Gurtel"; els pressupostos generals de l'Estat i els jocs d'equilibris amb el PNB; la llei d'avortament; ... No podem dir que hem estat avorrits, no.

Quan ja em pensava que la política que s'està jugant últimament és d'allò més grisa i simple, que el món polític i els seus protagonistes estaven, definitivament, de capa caiguda, quan no podia anar més avall (de vegades cal tocar fons per tornar a reeixir, diuen) em trobo amb la pàgina 6 del diari AVUI en la seva edició del 21 d'octubre.

Resulta que l'incombustible i brillant Toni Aira, autor de Els spin doctors (lectura que recomano airadament) i professor universitari, ha trobat la manera d'aglutinar en una mateixa societat els estrategs i comunicadors polítics, sigui quina sigui la seva filiació i serveixen a la causa que serveixin.

La Societat Catalana de Comunicació i Estratègia Polítiques és una filial del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya i neix amb voluntat de sumar. Aquest cop d'aire fresc suposa un reconeixement públic i notori a la feina que desenvolupen aquests professionals. Potser això es contradiu amb la idea que aquests professionals han de romandre quant més a l'ombra millor. Però això no treu que entre ells no hagin de proposar, debatre i crèixer com a col·lectiu. Segur que posant idees en comú poden ajudar a augmentar el nivell polític actual que estem veient. Si els polítics fessin més cas als seus assessors i estrategs potser aniriem millor, qui sap.