Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

RESUM DEL PLE DEL MES DE MARÇ

En el ple del mes de març el regidor de Via Democràtica ha manifestat una vegada més la intenció de bloquejar l’acció de govern presentant 5 mocions que, resumint perquè no crec que calgui fer-ne ressò, repercutien molt negativament en les arques municipals i en l’economia dels santjustencs. Totes han estat rebutjades per la resta de grups municipals del ple amb vot unànime.

Es va donar compte de les factures pendents per pagar que té l’Ajuntament a data 31 de desembre de 2011. La quantitat és de 709.000€, entre l’Ajuntament i les empreses públiques. Aquestes factures seran liquidades durant el mes d’abril. El fet de ser una quantitat no gaire elevada ens permet no acollir-nos a un Pla de Sanejament i a afi rmar que tenim uns comptes molt sanejats.

Es va aprovar el Pla Jove 2012 – 2015 amb els votas favorables de tots els grups, excepte de Via Democràtica. El Pla està adreçat a diferents àmbits i franges d’edat i ha comptat amb la participació del Consell de Joventut. El document recull objectius, estrastègie  i eixos de treball que caldrà anar desplegant de manera conjunta per la ciutadanía i els diferents col·lectius del poble.

El Govern, a instàncies de Junts per Sant Just, va presentar una moció en contra de la reforma laboral imposada pel PP. Els partits de Govern van votar-hi a favor però l’oposició (CiU, PP i VD) va oposar-s’hi en bloc.