Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Festa Major 2016!



Des que vaig assumir la regidoria de cultura, l'any 2011, vam establir un criteri, conjuntament amb les entitats organitzadores de la Festa Major, sobre el pregó. L'havia de fer algú del poble. Ja fos un personatge conegut ja fossin representants d'entitats i col·lectius que l'any en curs tinguessin una celebració especial.


Així ho hem anat complint, amb la SEAS, la colla gegantera, ... Enguany el Club de Bàsquet Sant Just fa 50 anys de vida. I calia que tinguéssin aquest reconeixement. Més quan van apostar per convidar una persona especial: Roger Grimau, veí del nostre poble des de fa temps i home molt lligat al món del bàsquet.


La Festa Major suposa, sempre, un desgast físic primer, per a les persones treballadores a qui mai agraïm prou el seu esforç i dedicació i, segon, per a les persones que en gaudeixen. Per sort cada any hem de felicitar-nos per la bona acollida de la programació i per no patir cap mena d'incident greu. A més, cuidem molt la prevenció de conductes que poden derivar en assetjaments.


Desitjant que passeu tots i totes unes bones vacances, ens retrobem l'11 de setembre!