Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Quintotapa a Sant Just Desvern

Aquesta primavera està sent una veritable bogeria! Hem revolucionat Sant Just amb la celebració de QuintoTapa, Sant Jordi, Festa del Comerç, Territori Special, Festa de la Pau i Divendres als parcs.


La regidoria de comerç, liderada per en Ferran Tost, ha organitzat conjuntament amb AGT Baix Llobregat i els bars i restaurants del municipi, la 1a edició del Quintotapa a Sant Just Desvern, una clara aposta pel comerç local i pel producte Km0 i de temporada. 


Fins al 7 de maig diferents productes ecològics de Km0 i del Parc Agrari del Baix Llobregat han aterrat a les taules de Sant Just per ser protagonistes del QuintoTapa.


Des d'ERC vam tenir un convidat de luxe: Joan Tardà, a qui agraïm que sempre hi sigui quan el necessitem.En aquesta primera edició 21 establiments restauradors han participat posant les seves millors armes gastronòmiques sobre la taula per fer creacions originals i gustoses amb els productes de temporada i de proximitat de la comarca. La ruta ha estat l'excusa ideal per descobrir els atractius turístics del nostre poble, tot fent un recorregut gastronòmic i participant de les diferents activitats que se celebren aquesta primavera:


Durant la ruta, s'han degustat la tapa Km0 (3€) i la tapa de la casa (2,5€) amb un Quinto Moritz. El premi gros ha tingut al comerç local com a protagonista: visitant les dues zones de la ruta es podia optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 400€ per consumir als establiments adherits a les associacions de comerciants de Sant Just Desvern. També hi ha hagut premi per al Tapaport Argent, la fotografia d’Instagram i al millor cambrer o cambrera.