Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Quintotapa a Sant Just Desvern

Aquesta primavera està sent una veritable bogeria! Hem revolucionat Sant Just amb la celebració de QuintoTapa, Sant Jordi, Festa del Comerç, Territori Special, Festa de la Pau i Divendres als parcs.


La regidoria de comerç, liderada per en Ferran Tost, ha organitzat conjuntament amb AGT Baix Llobregat i els bars i restaurants del municipi, la 1a edició del Quintotapa a Sant Just Desvern, una clara aposta pel comerç local i pel producte Km0 i de temporada. 


Fins al 7 de maig diferents productes ecològics de Km0 i del Parc Agrari del Baix Llobregat han aterrat a les taules de Sant Just per ser protagonistes del QuintoTapa.


Des d'ERC vam tenir un convidat de luxe: Joan Tardà, a qui agraïm que sempre hi sigui quan el necessitem.



En aquesta primera edició 21 establiments restauradors han participat posant les seves millors armes gastronòmiques sobre la taula per fer creacions originals i gustoses amb els productes de temporada i de proximitat de la comarca. La ruta ha estat l'excusa ideal per descobrir els atractius turístics del nostre poble, tot fent un recorregut gastronòmic i participant de les diferents activitats que se celebren aquesta primavera:


Durant la ruta, s'han degustat la tapa Km0 (3€) i la tapa de la casa (2,5€) amb un Quinto Moritz. El premi gros ha tingut al comerç local com a protagonista: visitant les dues zones de la ruta es podia optar, omplint el Tapaport Or, a un premi d’un xec regal de 400€ per consumir als establiments adherits a les associacions de comerciants de Sant Just Desvern. També hi ha hagut premi per al Tapaport Argent, la fotografia d’Instagram i al millor cambrer o cambrera.