Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Diumenge rodó

Avui ha estat un bon dia. Al matí hem guanyat, contra pronòstic, la semifinal de la Copa Catalunya. Hem jugat amb molta intensitat i de molt cor tot el partit i això no ens passa gaire sovint. Però el millor de tot és que la final la jugarem contra el Barça. Quines ganes els hi tinc!!! I això significa, a més, passi el que passi, que ja estem classificats per la Supercopa, ja que el Barça va guanyar la Lliga Catalana i s’enfrontarà a qui guanyi la Copa. És a dir, nosaltres. O bé contra el segon. És a dir, nosaltres.

Segona cosa bona: han fet Les Dues Torres aquest migdia. Quina gran pel·lícula. Llàstima de talls publicitaris.

Tercera cosa bona: hi haurà tripartit, un altre cop. Perfecte. I què volia en Mas després d’haver posat tothom a parir en el seu famós DVD? La seva predisposició a negociar? Au home!!! A més, això significa una continuïtat en les polítiques socials, econòmiques, educatives i culturals empreses ara fa tres anys i que mereixen un vot de confiança.

Quarta cosa bona: els jugadors de l’Espanyol, en un exemple d’esportivitat i fair play han sortit al camp de Montjuic amb una samarreta per donar ànims a Carles Puyol després de la pèrdua del seu pare. A veure si la resta anem aprenent.