Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

La finalíssima (I)

La setmana passada comentava que jugàvem la final de la Copa Catalunya. Doncs el partit va ser ahir. I va ser un partidàs, tot un espectacle. Va haver-hi de tot: estratègia, jugades arriscades, lliscades per terra, vols per l’aire, tensió, cor, una tangana, jugades justes i moltes ganes de guanyar per part de tots dos equips. I com no, en un matx d’aquestes característiques l'única cosa que decanta la balança cap a un dels dos costat és la sort. I aquest cop la van tenir ells. El resultat? Futbol Club Barcelona 1- Hércules l’Hospitalet 0. Però no passa res. Estem contents amb la imatge donada i d’haver plantat cara a un equip de prepotents i de mals guanyadors.

M’explico: s’ha de saber guanyar. I ahir, el meu ex equip, no en va saber. Fan molt mal efecte els gestos dient adéu amb la mà un cop s’acaba el partit. Sobretot si durant tot ell la camisa no els arribava al cos de l’espant que duïen a dins. Que un equip amb una mitja d’edat de 21 anys, i on no cobra ningú, els pogués prendre el segon títol de la temporada hagués estat més que vergonyós.

Només dos apunts finals: primer, que tradicionalment la secció de beisbol del Barça ha estat un equip perdedor. I s’ha de ser humil i saber perdre i guanyar.

Segon, la feina ben feta obté els seus fruits. I nosaltres els collirem. I que vigilin que no ens doni per fer-ho la propera setmana a la final de la Supercopa. Que en tenim ganes, venim picant fort i ens han tocat l’orgull.