Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Ara que sabem què volem ser de grans

Doncs sí. La ILC es fa gran i ja sap què vol ser. Hem aconseguit el compromís dels que manen que el 2010 serà l'any. A partir del gener els projectes prioritaris respecte de la ILC serà aconseguir el canvi de llei i adaptar-la al nou context (Llull i CoNCA) i trobar un emplaçament per la futura Casa de les Lletres.

Això sembla poca cosa, i al principi ho serà, però vist amb perspectiva és un gran pas. En molts sentits. Això fa que tinguem els objectius a llarg termini definits. Ara toca treballar amb totes les eines al nostre abast per assolir-los.

Començant per un Pla de Comunicació que ens faci més visibles, més propers i, sobretot, més determinants. Internament ens hauria de permetre una major coordinació entre àrees, programes i serveis. Aquest 2009 ja ho hem intentat i no ens hem sortit del tot. A veure si l'any vinent ho tornem a provar i millorem els resultats.

Ara, caldrà anar amb compte perquè marcar-se un horitzó llunyà pot ser contraproduent. Pot arribar a desgastar molt. Per això cal que tothom que treballi per arribar-hi ho faci convençut, es cregui el projecte i se'l faci seu, esforçant-se cada cop més per millorar els resultats, individuals i col·lectius. Però hi ha un problema que ara no acabo de recordar... ah si, parlem de l'administració pública. Espero que siguem aquella excepció que confirma la regla.