Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Les set diferències

Ahir dimecres, avui dijous i demà divendres el Parlament de Catalunya acull en sessió plenària el debat sobre l'orientació política general del Govern.

Això vol dir, més o menys, que durant tres dies el president Montilla explicarà què fa el Govern i els representants dels grups parlamentaris replicaran, amb una contrareplica per part del president, amb dret a resposta per part dels grups (altre cop) i una última intervenció, de nou, del president. Amb aquestes normes, ni debat ni res. Al final acaba sent tot avorrit (ja ho diuen en Saura i en Bosch via "sms").

M'agradaria que la gent pogués buscar (i trobar, si us plau) les diferències entre els dos vídeos que enllaço.

En el primer s'hi veu el president Montilla obrint el debat. En el segon s'hi veu l'Obama dirigint-se al Congrés dels EEUU a propòsit de la reforma sanitària que està promulgant.



La veritat, trobo a faltar alguna cosa semblant a casa meva. I no em cansaré de repetir-ho tantes vegades com calgui: on són les grans idees, els grans comunicadors, la persona que ens faci trempar, que pensi en gran, que ens injecti l'adrenalina necessària i que ens faci sortir al carrer orgullosos de ser d'on som, que ens faci veure un futur una mica esperançador i no que ens faci comptar ovelletes mentre ens adormim veient-los parlar.