Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

UN EXEMPLE

El que va fer el president Montilla quan va signar aquest llibre d'honor (ho podeu veure al vídeo que adjunto) és un clar exemple de dues coses: que l'equip que l'envolta i treballa per ell fa la seva feina i que el president no seria, que diguéssim, gaire discret.



És molt lloable l'esforç que ha fet (i continua fent) per parlar i escriure el català correctament, per expressar-se en públic com cal. És el mínim que se li demana quan ha de representar tots els catalans i catalanes. Ara bé, té encara relliscades (com aquesta mateix) que són molt sonades que posen en evidència l'ajut i suport que rep en tots els actes públics. I ha de recordar que ens representa a tots i ens ha de deixar bé.


Repeteixo, l'equip que l'envolta fa molt bé la seva feina. Però hi ha moments en què els polítics haurien de fer una mica més de training. Sembla molt evident però haurien de llegir els discursos en veu alta abans de pronunciar-los. Per dues raons: per saber com es pronuncien les paraules (recordeu el famós "Palau i Fabré" que va deixar anar quan va morir el poeta?) i perquè no són textos de collita pròpia.

Conclusió: una mica més de cura, si us plau.