Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Rufián "apadrina" la JERC de Sant Just

Diumenge 5 de març vam celebrar la tradicional Calçotada de Sant Just enguany amb notícies molt positives: la visita de Gabriel Rufián i la confirmació que la JERC de Sant Just torna a activar-se gràcies a l'empenta d'un grup de persones joves compromeses amb la defensa del país, de Sant Just i dels drets socials.


Més d'un centenar de persones ens van acompanyar durant la jornada. A l'hora del vermut les persones assistents van poder conèixer i parlar amb Gabriel Rufián, una de les persones que més defensa els interessos dels catalans i catalanes al Congreso de los Diputados de l'Estat espanyol. Una persona molt propera i normal.


Durant el matí es va realitzar la reunió constitutiva de les JERC Sant Just, un procés que es venia treballant des de setmanes enrere amb la col·laboració de les JERC del Baix Llobregat i que el 5 de març es va acabar confirmant. El compromís inequívoc i les ganes de treballar del nostre jovent és una eina indispensable per construir un millor país i un millor Sant Just.