Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Ja sóc membre de l'Assemblea d'Electes de Catalunya


Amb en Jordi Porta i en Ferran Tost no ens hem perdut la presentació de l'Assemblea d'Electes de Catalunya a la comarca que s'ha fet avui divendres 31 de març al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat.


L'AECAT és un registre voluntari de càrrecs electes del país, des d’alcaldes/ses, regidors/es, diputats/des al Parlament de Catalunya, diputats/des al Congrés fins a senadors/es i eurodiputats/des. Aquest registre, actualment, és propietat de l'AMI, Associació de Municipis per la Independència, de la qual Sant Just n'és membre des de juliol del 2015 gràcies a que ERC ho va incorporar com a condició en l'acord de Govern municipal.


La voluntat és crear una base de dades única per si, en un futur, calgués convocar una assemblea constituent de càrrecs electes. Per aquesta raó és important remarcar que l'AECAT no és patrimoni de cap partit política ni hi predomina cap ideologia política. L'objectiu és la defensa dels valors democràtics i, per tant, la transversalitat política ha de ser molt present en aquest registre.