Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Dolors Bassa, una grandíssima consellera


Avui hem conegut, amb en Ferran Tost, la consellera Dolors Bassa, que venia a Sant Just a inaugurar un nou centre de treball de Solidança de 4.000 m2 pensat per a la reutilització d’aparells elèctrics i electrònics i que donarà feina a quaranta persones en situació social de vulnerabilitat.


Bé, com és habitual ens van avisar de l'acte i de la visita de la consellera i ens disposàvem a assistir-hi de manera protocol·lària com sempre que es tracta d'un acte que no és propi de cap regidoria d'ERC.


La consellera va arribar amb un marge de temps considerable per poder conèixer-nos personalment als regidors del grup municipal i, al mateix temps, compartir visions i expectatives i posar-se a disposició del que necessiti la ciutadania de Sant Just.


Va ser tot un detall perquè ens va permetre parlar sobre la imminent entrada en vigor de la Renda Garantida. A quanta gent de Sant Just afectarà la nova normativa, com s'hi podrà accedir, de quina quantitat parlem... 


D'altra banda ens va permetre conèixer una persona propera, informada, decidida, preocupada per millorar el benestar de les persones més vulnerables. Una donassa, mereixedora de tots els elogis.