Arxiu d'articles

Etiquetes

Passa al contingut principal

Els Bookclips: excusa per millorar

Pel Faceboook de la Vanessa Gutierrez m'arriba una cosa que no havia vist mai i que, la veritat, no havia pensat el ella. Es tracta d'un bookclip.

Ho trobo una gran idea. Conjugar paraules, imatges i veu, tot en un sola plataforma, es un gran pas perquè el llibre, la lletra impresa, conquereixi altres nínxols de mercat, sobretot pel que fa referència a la promoció i comunicació.

Encara no entenc com les editorials no ho han adoptat per fer escampadissa de les novetats que volen llançar al mercat. A veure si el món de les lletres catalanes es comença a modernitzar a imatge d'altres països del nord d'Europa.

Sort en tenim que alguns autors que tenen obra recentment publicada tenen això ben clar. Jaume Subirana va presentar el seu Rapala amb un petit recital a la 22 de Girona, per allà el mes de juny. Igualment ho va fer Carles Torner la setmana passada a Barcelona amb el seu La núvia d'Europa. Oriol Izquierdo em comentava que ell faria el mateix amb el seu Moments feliços. És la manera com queda tot més dinàmic i participatiu, arraconant les presentacions tradicionals.